Start

Vi söker en anläggnings- och produktionschef till våra spannmålsanläggningar

Meny

Vi söker en anläggnings- och produktionschef till våra spannmålsanläggningar


Vi söker dig som har driv och intresse att tillsammans med vår personal leda produktion, arbete och underhåll på våra spannmålsansanläggningar i Vara och Tråvad.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av personal och produktionsledning sedan tidigare och är van att arbeta självständigt och i grupp. Du löser de frågeställningar som uppstår och arbetar aktivt för förbättrade produktionslösningar. Du har god datavana.


Tjänsten innebär en viktig roll i vår spannmålshantering att planera och ansvara för drift och utveckling av våra två siloanläggningar. Du har personalansvar för 12 medarbetare fördelat på två arbetsgrupper som har var sin arbetsledare. Under skördeperioden tillkommer ca 20 säsonganställda. Rapportering sker till VD och du är delaktig i ledningsgruppens arbete. Kvalitets och miljöarbete är en självklarhet. Vi värdesätter glatt humör, samarbetsvilja och planering.


Är du intresserad så tveka inte att kontakta Anders Hammer 0512–300 452. Skicka in din ansökan till anders@varalagerhus.se senast 8 november. Vi kommer gå igenom ansökningar efter hand så tillsättning kan ske tidigare.

 
Varaslättens Lagerhus är en ekonomisk förening ägt av 1900 bönder/medlemmar i Västra Sverige. Företaget omsätter ca 700 mkr och totalt hanterar vi ca 250 000 ton spannmål per år och är 35 anställda. Vi säljer utsäde, gödsel, växtskydd med en väl utvecklad rådgivning. Vår spannmålshantering är fördelad på två anläggningar, en i Vara och en i Tråvad. Transporter sker främst med vårt eget åkeri. Vi arbetar för att skapa bästa utbyte av medlemmarnas/ägarnas ekonomiska intresse och vår personal består av ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng.

 

Varaslättens Lagerhus • Lagerhusgatan 4 • 534 31 Vara • info@varalagerhus.se • Tel. 0512 - 300 450 orgnr: 768400-2053
Kontaktsidan >>

Meny

  • Om oss
  • Kontakt
  • Logga in